kestopigmentointi

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen (3D- eli karvatekniikka Nanoneulalla) sekä ripsien ja huulten rajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu tilanteissa, joissa meikkiä ei voi käyttää tai se on hankalaa:

  • liikuntaharrastukset
  • tietyt ammatit
  • meikkiallergiat
  • saunominen
  • ikänäkö
  • alopeetikot

Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä kestopigmentoinnin malli suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyn miellyttävyyttä lisätään käyttämällä pintapuuduteainetta. Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan neljän viikon kuluttua. Kestopigmentoinnin vahvistusta suositellaan noin 3-5 vuoden välein. Kestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Kestopigmentointihinnasto

Kun tulet kestopigmentointiin:

Ennen käsittelyä on hyvä miettiä sävymaailmaa ja muotoa. Voit halutessasi näyttää kuvia tai tuoda mukanasi lempi huulipunan tai kulmakynän. Tapaamista varten voit piirtää kulmat/huulet valmiiksi, niin tekijän on helpompi hahmottaa tyylisi.
Silmänrajauksia tehdessä ripsienpidennykset ovat tiellä. Suosittelemmekin, että pidennykset poistetaan ennen pigmentoinnin tekemistä.

Emme suosittele särkylääkkeiden ja verta ohentavien lääkkeiden ottamista ennen käsittelyä. Jos olet tulossa huulten pigmentointiin ja sinulla on taipumus huuliherpekseen on sinun hyvä aloittaa suun kautta otettava estolääkitys, lääkkeen saat apteekista ilman reseptiä.

Voiko muoto tai väri mennä pieleen?

Pigmentointi aloitetaan allekirjoittamalla pigmentointi kaavake, tämän jälkeen aloitetaan keskustelu värin tummuudesta ja muodosta. Keskustelun jälkeen kosmetologi sekoittaa värin jolla myös lopullinen työ tehdä. Asiakas näkee sävyn ihollaan ja tässä vaiheessa väriä on vielä mahdollisuus muuttaa. Väri vaalenee noin 30% kun se viedään ihoon.
Esipiirroosta tehdessä väri on vesiliukoista, sitä voidaan pyyhkiä ja lisätä tarpeen mukaan. Asiakas osallistuu aina esipiirroksen suunnitteluun ja vasta sitten kun asiakas on tyytyväinen piirrokseen, voidaan aloittaa pigmentointi.

Pigmentoinnin jälkeen

Käsittelyn jälkeen tulos näyttää tummemmalta ja käsitelty alue voi hieman punoittaa ja kihelmöidä, tämä on täysin normaalia ja kuuluu asiaan.
Eyelinerin teon jälkeen alueella saattaa esiintyä voimakkaampaa turvotusta, turvotus kestää 1-2 päivään, turvotusta voi helpottaa kylmäpussilla. Ripsivärin käyttöä tulisi välttää 5 päivän ajan.

Saat mukaasi pigmentoinin hoitoon tarkoitetun hoitovoiteen. Hoitovoiteen tarkoitus on nopeuttaa kudoksen parantumista ja helpottaa kiristävää tunnetta iholla. Voidetta käytetään 5-7 päivää, levitä voide aina puhtaalla vanupuikolla. (Ethän käytä alueella muita tuotteita, kuten vaseliini tai bepanthen.)

Ylimääräinen väri irtoaa ihon pinnalta kun kudos on täysin parantunut, tulos saattaa aluksi olla hailakampi kunnes väri nousee enemmän ihon pintaan.  (Jos väriä on kuoriutunut poikkeuksellisen paljon on hyvä ilmoittaa siitä hoitolaan.) Täydellisen tuloksen saavuttamiseksi, käsittely tehdään aina kahteen kertaan, aikaisintaan 4 viikon kulutta. Jälkikäsittelyssä paikataan mahdolliset aukko kohdat ja tarvittaessa muuttaa värin voimakkuutta.

Pigmentoinnin vahvistus ja ylläpito

Kun pigmentointi on laitettu ensimmäistä kertaa on hyvä tulla vahvistus käynnille heti vuoden päästä, jotta nähdään miten väri on pysynyt. Värin pysyminen riippuu monesti kudoksesta ja sen kyvystä sitoa väriä. Toiset joutuvat käymään vuoden välein ja toiset taas kahden, jopa kolmen vuoden välein.

Vahvistukseen on hyvä tulla kun väri alkaa rakoilla tai jos sävy on muuttunut huomattavasti. Tarkoituksena olisi, että vahvistukseen riittäisi aina yksi käynti. Vahvistuksen lisä käynti on aina maksullinen. Suojaa kesäisin pigmentointia auringolta levittämällä aurinkovoidetta suoraan pigmentoinnin päälle.

Olen tehnyt pigmentointeja yli 15 vuotta menestyksekkäästi. Tule käymään niin kerron mielelläni lisää ja näät kuvia tekemistäni kestopigmentoinneista.

Terveisin Virve
Reach