Diego dalla Palma Professional kasvohoidot

FillLift -kasvohoito 130 €
Veltostuneelle, kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Tavoitteena solujen bio-elvyttäminen ja dynaaminen kohottaminen. Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut hoitolinja uudelleenmuotoilee kasvoja ja taistelee hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.

Tehostettuna ihoa vahvistavalla ja kollageenia suojaavalla Collalift®18 -yhdisteellä. 75 min sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, kuoriva ja aktivoiva naamio, muotoileva hieronta ja naamio, Hyaly&Collagen Filler-seerumi, Plumping Lifting effect naamio.
Skin Map -kasvohoito 95 €
Hoito joka vastaa ihon eri osa-alueiden yksilöllisiin tarpeisiin. Hoito räätälöidään jokaisella hoitokerralla ihon kuntoa vastaavaksi. 60min. Sis. ihon koodin määrittely, iholle sopivat seerumit x3, hieronta ja tehonaamio.
Detox -kasvohoito 50 €
Puhdistava ja kirkastava 30 min. kasvohoito. Sarjahoitojen aloitushoito. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta ja naamio. Kaikille ihotyypeille.
Detox -kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 75 €
Puhdistava ja kirkastava 75 min. kasvohoito, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, huokosten pehmentäminen, mekaaninen puhdistus, naamio. Kaikille ihotyypeille.
Fresh Up -kasvohoito 70 €
Ihoa uudistava ja kirkastava hydroksihappoihin perustuva kasvohoito. 30 min. Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille yksittäisenä hoitona. RESURFACE – kuuden kerran sarjahoidossa kaksi ensimmäistä hoitoa on Fresh-up. Sis. pintapuhdistus, deep exfoliating kuorinta, neutralisointi, seerumi ja naamio.
ICON TIME ELVYTTÄVÄ +30v KASVOHOITO 75 €
Ihon ikääntymisprosessia hidastava kasvohoito. Sopii 30 vuotiaasta ylöspäin. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta ihotyypin mukaan, seerumi, elvyttävä hieronta ja naamio.
ICON TIME KIINTEYTTÄVÄ +40v KASVOHOITO 95 €
Taistelee ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan. Sopii 40 vuotiaasta ylöspäin. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta ihotyypin mukaan, seerumi, elvyttävä hieronta ja supermask naamio.
ICON TIME UUDISTAVA +50v KASVOHOITO 120 €
Ihoa energisoiva, tasoittava ja kiinteyttävä hoito. Sopii 50 vuotiaasta ylöspäin. 90 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta ihotyypin mukaan, ampulli + 79% c-vitamiinihelmi, elvyttävä ja kiinteyttävä hieronta ja supermask naamio.
ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ 30 €
Kaikille jotka kärsivät tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Voidaan tehdä minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä tai omana hoitonaan. 20 min. Sis. pintapuhdistus, entzymaattinen kuorinta, hieronta ja supermask for eyes-naamio.
ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO 45 €
Kaikille jotka kärsivät tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Voidaan tehdä minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä tai omana hoitonaan. 20 min. Sis. pintapuhdistus, entzymaattinen kuorinta, hieronta ja supermask for eyes-naamio.
Purifying -kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 75 €
Puhdistava hoito rasvaiselle-ja sekaiholle. esim. Nuoren ihon ihonpuhdistushoito. 75 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, blackhead squeezing balm, lämpöhaude tai höyrytys, mekaaninen puhdistus, puhdistava seerumi, puhdistava ja rauhoittava naamio.
Moisturising -kasvohoito 75 €
Kosteuttava hoito jokaiselle jolla on kuiva, kiristävältä tuntuva iho. Ensiapu iholle joka on altistunut ulkoisille ärsykkeille(tuuli, aurinko, kylmä, ilmastointi jne.) 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, entsymaattinen tai hydroksihappokuorinta, hydra-plumping hieronta, kosteuttava ampulli, kosteuttava naamio.
Sensitive -kasvohoito 75 €
Rauhoittava hoito couperosalle ja herkälle iholle. Ihon fysiologisen puolustusjärjestelmän tasapainottaminen. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, entsymaattinen kuorinta, rauhoittava seerumi, lymfaattinen hieronta, rauhoittava naamio.
RESURFACE – HYDROKSIHAPPO KASVOHOITOSARJA X 4 + KOTIHOITOTUOTTEET 260 €
hon uudistumista edesauttava hoitokäsittely kerran viikossa neljän viikon ajan. Vähentää näkyvästi juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa, ylläpitäen ja kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa. Kaksi erilaisen ihon linjaa, Pro age – ikääntyvälle, juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja Skin Refine- värivirheiden, nuoruusiän aknejälkien, aknearpiin ja suurihuokoiseen ihoon. Yksi hoitokerta kestää 30 min. Sis. pintapuhdistus, hydroksihappokäsittely, neutralisointi ja rauhoittaminen, naamio ja seerumi.
RESURFACE – HYDROKSIHAPPO KASVOHOITOSARJA X 6 + KOTIHOITOTUOTTEET 390 €
Ihon uudistumista edesauttava hoitokäsittely kerran viikossa kuuden viikon ajan. Vähentää näkyvästi juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa, ylläpitäen ja kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa. Kaksi erilaisen ihon linjaa, Pro age – ikääntyvälle, juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja Skin Refine- värivirheiden, nuoruusiän aknejälkien, aknearpiin ja suurihuokoiseen ihoon. Yksi hoitokerta kestää 30 min. Sis. pintapuhdistus, hydroksihappokäsittely, neutralisointi ja rauhoittaminen, naamio ja seerumi.
3D Lifting Radiofrekvenssilaite kasvohoidon yhteydessä 40 €
3D Lifting Radiofrekvenssilaite 120 €/h
Lue lisää laitteet-sivulta.
Whitelight - kirkastava kasvohoito 75 €
Samean ja harmaan ihon hoito. melaniin tuotannon tasapainottaminen. Kaikille ihotyypeille. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, white seerumi, hieronta ja intensive white mask-naamio.
Whitelight - kasvohoito pigmenttimuutoksiin 90 €
Samean, harmaan, pigmenttihäiriöisen ihon hoito. Kaikille ihotyypeille. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta + aktivaattori, white ampulli, hieronta, white seerumi ja intensive white mask-naamio.
Whitelight - Anti-age kasvohoito pigmenttimuutoksiin 115 €
Harmaalle, ikääntyvälle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia. Kaikille ihotyypeille. 90 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta + aktivaattori, white ampulli, hieronta, white seerumi+79% c-vitamiini+aktivaattori, intensive white mask-naamio.
Hoitava kasvohoito 75 €
Ihon kunnon mukaan suunniteltava hoito. 60 min. Helppo ostaa lahjaksi tai jos et tiedä mikä olisi parasta ihollesi.
LUXUS kasvohoito 95 €
Ihon kunnon mukaan suunniteltava intensiivinen hoito. 75 min. Helppo ostaa lahjaksi tai jos et tiedä mikä olisi parasta ihollesi.
MIESTEN THE MAN KASVOHOITO 65 €
Miehen iholle suunniteltu hoito. Valitaan ihon kunnon mukaan syväpuhdistava tai anti-age hoito. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta, seerumi, hieronta ja naamio.

Muut kasvohoidot

Hjeronymus kasvohoito 72 €
Kemiallinen ihonpuhdistus hoito ilman puristelua. Sopii rasvaiselle, epäpuhtaalle ja akneiholle. 75 min. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, ensimmäiset kaksi hoitoa viikon välein ja sen jälkeen kerran kuukaudessa.
MIKRONEULAUS MIKRONEULAUSKYNÄ-LAITTEELLA 160 €
90 min.Sis. pintapuhdistus, puudute, mikroneulaus, steriilin hyaluronihappoampulli ja rauhoittavan naamio. Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille sekä vartalolle. Lue lisää laitteet-sivulta.
ULTRA-ÄÄNI KASVOHOITO 75 €
Sis. pintapuhdistus, ultra-äänikuorinta, seerumi, naamio. Lue lisää laitteet-sivulta.

Diego dalla Palma Professional vartalohoidot

Diego dalla Palma Professional vartalohoito on suunniteltu parantamaan kehon kauneutta ja ehkäisemään kehon virheellisyyksiä, kuten selluliittia, paikallisia rasvakertymiä ja kudoksen veltostumista.

BODY DETOX 70 €
Jokaisen hoitopolun ensimmäinen, puhdistava hoito. Tehokas kuona-aineita poistava vaikutus. Lievittää rasittuneita ja huonosti hapettuneita kudoksia. Hyvä hoito myös heille, jotka kärsivät “raskaista jaloista” ja turvotuksesta. Kesto 60 min.
BODY cellDREN 120 €
Poistaa nestettä syvältä kudoksesta. Aktivoi mikroverenkiertoa sekä imunestekiertoa. Kehitetty heille, joilla on nesteistä selluliittia, joka johtuu huonosta nestekierrosta. 1. asteen selluliitti, ”appelsiini-iho, joka näkyy puristettaessa. Kesto 90 min.
BODY cellSLIM 120 €
Lisää hapenottokykyä kudoksessa. Aktivoi aineenvaihduntaa ja muokkaa kehoa. Kehitetty heille, jotka kärsivät 2.asteen selluliitista, jolloin rasvasolut ovat suurentuneet ja muodostavat rykelmiä. Selluliitti näkyy esim. seistessä (lihakset jännittyneinä). Kesto 90 min.
BODY cellRESHAPE 120 €
Lisää aineenvaihduntaa paineisessa sidekudosselluliitissa, jossa rasvasolut ovat ryhmittyneet suuriksi makromoduleiksi. Kehitetty heille, jotka kärsivät 3.asteen selluliitista, jolloin kudos on selvästi muhkuraista ja voi olla kosketusarkaa. Näkyy myös makuulla ollessa kun lihas on levossa. Kesto 90 min.
TOTAL BODY FOCUS 145 €
Yhdistää veltostuneen kudoksen ja paikallisten rasvakeräytymien hoitamisen samassa hoidossa. Kehitetty niille, jotka kärsivät erityisesti paikallisesta rasvakudoksesta. Kesto 120 min.
Wellbeing -vartalohoito 95 €
Rentouttava ja hemmotteleva hoito. 75 min. Sis. kuorinta, hieronta ja lämpöaktiivinen kääre. Hyvä hoito antaa vaikka lahjaksi.
3D Lifting Radiofrekvenssilaite vartalohoidon yhteydessä 40 €
Laite korvaa hoidossa hieronnan. Lue lisää laitteet-sivulta.
3D Lifting Radiofrekvenssilaite 120 €/h
Lue lisää laitteet-sivulta.

Jalka- ja käsihoidot

Perusjalkahoito 55 €
Sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien hoito, kynsien lakkaus ja hieronta. 50 min.
Skinlab jalkahoito 80 €
Sis.perusjalkahoidon lisäksi niska-hartia-päähieronnan.75 min.
Luxusjalkahoito 80 €
Sis.perusjalkahoidon lisäksi kuorinta ja nesteitä poistava tai kosteuttava naamio polviin asti. 75 min.
Jalkahoito kotikäynti 70 €
Sis. perusjalkahoito. Hintaan lisätään 1€/km.
Baby Feet jalkakäsittely 30 €
Sis. Diegon hydroksihappokääre, raspaus ja jalkavoide. 20 min.Yhdistele muihin hoitoihin.
Käsihoito 50 €
Sis. kynsien viilaus, käsikylpy, kynsien puhdistus ja lakkaus. Hieronta.
Happy Hands käsihoito 20 €
Sis. käsien kuorinta, kynsien viilaus ja hieronta. 20 min.Yhdistele muihin hoitoihin.
Käsihoito + geelilakkaus yksiväri 75 €
YKSIVÄRIGEELILAKKAUS/ + POISTO 40 €/54 €
Sormiin tai varpaisiin.
Geelilakkaus yksiväri + bodybuilder/ +poisto 55 € / 70 €
Ranskalainen geelilakkaus tai monivärilakkaus / + poisto 60 € / 70 €
Geelilakkaus ranskalainen tai muu moniväri + bodybuilder/ +poisto 75 € / 85 €
Geelilakkauksen poisto 30 €
PERUSJALKAHOITO + GEELILAKKAUS VARPAISIIN 75 €

Rakennekynnet, akryyli

Uudet yksiväriset 85 €
Uudet ranskalaiset tai vastaava 95 €
Kynsienhuolto yksiväriset 80 €
Kynsien huolto ranskalainen tai geelilakkauksella 90 €
1 kynnen fiksi 15 €
Kynsikoristeet kpl 1 €

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS, YUMI LASHES 75 €
Sis. värjäyksen
Ripsien ja kulmien värjäys 32 €
Ripsien värjäys 18 €
Kulmien värjäys, sisältää muotoilun 22 €
Kulmien muotoilu 15 €
KULMAKARVOJEN LAMINOINTI, YUMI LASHES 55 €
Sis. värjäyksen
RIPSIEN KESTOTAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI YHDESSÄ, YUMI LASHES 105 €
Sis. värjäykset.
UUSI klassinen Ripsipidennys/tuuhennus 110 €
Käytämme JB-Lashes tuotteita.
Ripsihuolto, klassinen, 60min 55 €
Ripsihuolto, klassinen, 90min 77 €
Ripsifiksi, klassinen, 30min 30 €

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen (3D- eli karvatekniikka Nanoneulalla) sekä ripsien ja huulten rajojen pitkäkestoista korostamista.
Lue lisää

Kulmat 3D karvatekniikalla 390 €
Silmän rajaus, ylä- ja alaraja 390 €
Silmän rajaus, vain yläraja 320 €
Huulten raja 390 €
Pigmentoinnin vahvistus 280 €
2-3 vuoden kuluttua.

Uusiin pigmentointeihin kuuluu kaksi käyntikertaa.

Sokerointi

Sääret 29 €
Sääret ja reidet 60 €
Käsivarret 25 €
Bikiniraja 20 €
Huuli, leuka-alue 15 €
Kulmat tai nenäkarvat 15 €
Kainalot 15 €
Selkä 60 €
Brasilialainen (naisille) 62 €

Vita Liberata rusketushoidot

Koko vartalo 68 €
Koko vartalo kuorinnalla 82 €
Ylä- tai alavartalo 36 €
Ylä- tai alavartalo kuorinnalla 45 €

Muut palvelut

Juhlameikki 50 €
Häämeikki 105 €
Sisältää koemeikin.
Korvan lävistys 15 €/kpl
Sisältää ensikorun.
Napalävistys 55 €
Sisältää ensikorun.
Aikaveloitus 15min 15 €
Aikaveloitus 30min 30 €