Diego dalla Palma Professional kasvohoidot

Detox -kasvohoito 50 €
Puhdistava ja kirkastava 30 min. kasvohoito. Sarjahoitojen aloitushoito. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta ja naamio. Kaikille ihotyypeille.
Detox -kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 75 €
Puhdistava ja kirkastava 75 min. kasvohoito, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, huokosten pehmentäminen, mekaaninen puhdistus, naamio. Kaikille ihotyypeille.
Anti-Pollution Kasvohoito 70 €
Ilman saasteilta suojaava ja puhdistava hoito 45 min. Anti-pollution complex sitoo itseensä myrkyt ja pölyt sekä suojaa ihoa ärsytyksiltä. Sis. pintapuhdistus, kuorinta, Urban Life seerumi, Urban Life naamio.
Oxygen Fresh -kasvohoito 70 €
Kirkastava, ihon hapenottokykyä parantava kausikasvohoito. Talvella suojaava ja kesällä virkistävät tuotteet. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, kuorinta, seerumi, hieronta, naamio. Kaikille ihotyypeille.
Fresh Up -kasvohoito 70 €
Ihoa uudistava ja kirkastava hydroksihappoihin perustuva kasvohoito. 30 min. Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille yksittäisenä hoitona. RESURFACE – kuuden kerran sarjahoidossa kaksi ensimmäistä hoitoa on Fresh-up. Sis. pintapuhdistus, deep exfoliating kuorinta, neutralisointi, seerumi ja naamio.
ICON TIME ELVYTTÄVÄ +30v KASVOHOITO 75 €
Ihon ikääntymisprosessia hidastava kasvohoito. Sopii 30 vuotiaasta ylöspäin. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta ihotyypin mukaan, seerumi, elvyttävä hieronta ja naamio.
ICON TIME KIINTEYTTÄVÄ +40v KASVOHOITO 95 €
Taistelee ryppyjä ja ihon veltostumista vastaan. Sopii 40 vuotiaasta ylöspäin. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta ihotyypin mukaan, seerumi, elvyttävä hieronta ja supermask naamio.
ICON TIME UUDISTAVA +50v KASVOHOITO 120 €
Ihoa energisoiva, tasoittava ja kiinteyttävä hoito. Sopii 50 vuotiaasta ylöspäin. 90 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta ihotyypin mukaan, ampulli + 79% c-vitamiinihelmi, elvyttävä ja kiinteyttävä hieronta ja supermask naamio.
ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO KASVOHOIDON YHTEYDESSÄ 30 €
Kaikille jotka kärsivät tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Voidaan tehdä minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä tai omana hoitonaan. 20 min. Sis. pintapuhdistus, entzymaattinen kuorinta, hieronta ja supermask for eyes-naamio.
ICON TIME SILMÄNYMPÄRYSHOITO 45 €
Kaikille jotka kärsivät tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Voidaan tehdä minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä tai omana hoitonaan. 20 min. Sis. pintapuhdistus, entzymaattinen kuorinta, hieronta ja supermask for eyes-naamio.
Purifying -kasvohoito + mekaaninen ihonpuhdistus 75 €
Puhdistava hoito rasvaiselle-ja sekaiholle. esim. Nuoren ihon ihonpuhdistushoito. 75 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, blackhead squeezing balm, lämpöhaude tai höyrytys, mekaaninen puhdistus, puhdistava seerumi, puhdistava ja rauhoittava naamio.
Moisturising -kasvohoito 75 €
Kosteuttava hoito jokaiselle jolla on kuiva, kiristävältä tuntuva iho. Ensiapu iholle joka on altistunut ulkoisille ärsykkeille(tuuli, aurinko, kylmä, ilmastointi jne.) 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, entsymaattinen tai hydroksihappokuorinta, hydra-plumping hieronta, kosteuttava ampulli, kosteuttava naamio.
Sensitive -kasvohoito 75 €
Rauhoittava hoito couperosalle ja herkälle iholle. Ihon fysiologisen puolustusjärjestelmän tasapainottaminen. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, entsymaattinen kuorinta, rauhoittava seerumi, lymfaattinen hieronta, rauhoittava naamio.
Perfection Antioxidant -kasvohoito 87 €
Vitamiinihoito väsyneelle, harmaalle ja stressaantuneelle iholle. Kaikille ihotyypeille. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta korjaava A-vitamiini hieronta, kosteuttava ja kiinteyttävä B-vitamiininaamio, stimuloiva ja suojaava C-vitamiini seerumi.
RESURFACE – HYDROKSIHAPPO KASVOHOITOSARJA X 6 + KOTIHOITOTUOTTEET 390 €
Ihon uudistumista edesauttava hoitokäsittely kerran viikossa kuuden viikon ajan. Vähentää näkyvästi juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa, ylläpitäen ja kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa. Kaksi erilaisen ihon linjaa, Pro age – ikääntyvälle, juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja Skin Refine- värivirheiden, nuoruusiän aknejälkien, aknearpiin ja suurihuokoiseen ihoon. Yksi hoitokerta kestää 30 min. Sis. pintapuhdistus, hydroksihappokäsittely, neutralisointi ja rauhoittaminen, naamio ja seerumi.
Lifting kasvohoito 115 €
Veltostuneelle, kimmoisuuttaan menettäneelle iholle. Kollageeni ja elastiinisäikeitä korjaava ja kosteuttava hoito. Kaikille ihotyypeille. 90 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, kuoriva ja aktivoiva esikäsittelynaamio, lifting seerumilla Lift Up-hieronta, Plumping mask-naamio.
3D Lifting Radiofrekvenssilaite kasvohoidon yhteydessä 40 €
3D Lifting Radiofrekvenssilaite 120 €/h
Lue lisää laitteet-sivulta.
Whitelight - kirkastava kasvohoito 75 €
Samean ja harmaan ihon hoito. melaniin tuotannon tasapainottaminen. Kaikille ihotyypeille. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, white seerumi, hieronta ja intensive white mask-naamio.
Whitelight - kasvohoito pigmenttimuutoksiin 90 €
Samean, harmaan, pigmenttihäiriöisen ihon hoito. Kaikille ihotyypeille. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta + aktivaattori, white ampulli, hieronta, white seerumi ja intensive white mask-naamio.
Whitelight - Anti-age kasvohoito pigmenttimuutoksiin 115 €
Harmaalle, ikääntyvälle iholle, jossa on pigmenttimuutoksia. Kaikille ihotyypeille. 90 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta + aktivaattori, white ampulli, hieronta, white seerumi+79% c-vitamiini+aktivaattori, intensive white mask-naamio.
Hoitava kasvohoito 75 €
Ihon kunnon mukaan suunniteltava hoito. 60 min. Helppo ostaa lahjaksi tai jos et tiedä mikä olisi parasta ihollesi.
Teho kasvohoito 95 €
Ihon kunnon mukaan suunniteltava intensiivinen hoito. 75 min. Helppo ostaa lahjaksi tai jos et tiedä mikä olisi parasta ihollesi.
Youth Venom -kasvohoito 159 €
Erityinen kasvohoito juonteille. 3D -Relaxing vaikutus(luonnollinen botox vaikutus) ilme -ja ikäjuontelle. Rentouttaa kasvojen lihasten mikrosupistukset. Täyttää ihon säikeitten kosteusvarastot. Kaikille ihotyypeille. 90 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, mantelihappokuorinta, Youth Venom seerumi+kuumakivihieronta, Youth venom hieronta, Immortal-mask-naamio.
MIESTEN THE MAN KASVOHOITO 65 €
Miehen iholle suunniteltu hoito. Valitaan ihon kunnon mukaan syväpuhdistava tai anti-age hoito. 60 min. Sis. pintapuhdistus, tervetulohieronta, hydroksihappokuorinta, seerumi, hieronta ja naamio.

Muut kasvohoidot

Hjeronymus kasvohoito 72 €
Kemiallinen ihonpuhdistus hoito ilman puristelua. Sopii rasvaiselle, epäpuhtaalle ja akneiholle. 75 min. Suositellaan tehtäväksi sarjahoitona, ensimmäiset kaksi hoitoa viikon välein ja sen jälkeen kerran kuukaudessa.
Timanttimikrohionta sarjahoito x5 275 €
Huom. Hoito saatavissa vain Perniön hoitolassamme. Lue lisää laitteet-sivulta.
MIKRONEULAUS MIKRONEULAUSKYNÄ-LAITTEELLA 160 €
90 min.Sis. pintapuhdistus, puudute, mikroneulaus, steriilin hyaluronihappoampulli ja rauhoittavan naamio. Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille sekä vartalolle. Hoito saatavissa Salon liikkeessämme. Lue lisää laitteet-sivulta.

Diego dalla Palma Professional vartalohoidot

EASY -vartalohoito 65 €
sis. Hydroksihappokuorinta ja hieronta. Kesto 40min.
MEDIUM -vartalohoito 90 €
sis. Hydroksihappokuorinta, selluliittikääre ja hieronta. Kesto 60min.
INTENSIVE -vartalohoito 120 €
Sis Hydrokishappokuorinta, seerumi, selluliittikääre/naamio ja hieronta. Kesto 90min.
Breast firming -rintahoito 45 €
Sis, kuorinta, seerumi ja kiinteyttävä naamio. 30 min. Breast firming -rintahoito vartalo- tai kasvohoidon yhteydessä 35 €.
Wellbeing -vartalohoito 65 €
Rentouttava ja hemmotteleva hoito. 60 min. Sis. kuorinta ja hieronta.
3D Lifting Radiofrekvenssilaite vartalohoidon yhteydessä 40 €
Lue lisää laitteet-sivulta.
3D Lifting Radiofrekvenssilaite 120 €/h
Lue lisää laitteet-sivulta.

Vartalohoidoissa valitaan hoitotuotteet ongelman mukaan- anticellulite selluliittiin, slimming hoikentamaan, firming kiinteyttämään tai wellbeing hemmotteluun. Tehokkaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla hoito/viikko.

Jalka- ja käsihoidot

Perusjalkahoito 55 €
Sis. jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien hoito, kynsien lakkaus ja hieronta. 50 min.
Skinlab jalkahoito 80 €
Sis.perusjalkahoidon lisäksi niska-hartia-päähieronnan.75 min.
Luxusjalkahoito 80 €
Sis.perusjalkahoidon lisäksi kuorinta ja nesteitä poistava tai kosteuttava naamio polviin asti. 75 min.
Jalkahoito kotikäynti 70 €
Sis. perusjalkahoito. Hintaan lisätään 1€/km.
Baby Feet jalkakäsittely 30 €
Sis. Diegon hydroksihappokääre, raspaus ja jalkavoide. 20 min.Yhdistele muihin hoitoihin.
Käsihoito 50 €
Sis. kynsien viilaus, käsikylpy, kynsien puhdistus ja lakkaus. Hieronta.
Happy Hands käsihoito 20 €
Sis. käsien kuorinta, kynsien viilaus ja hieronta. 20 min.Yhdistele muihin hoitoihin.
Käsihoito + geelilakkaus yksiväri 75 €
YKSIVÄRIGEELILAKKAUS/ + POISTO 40 €/54 €
Sormiin tai varpaisiin.
Ranskalainen geelilakkaus tai monivärilakkaus / + poisto 60 € / 70 €
Geelilakkauksen poisto 30 €
PERUSJALKAHOITO + GEELILAKKAUS VARPAISIIN 75 €

Rakennekynnet, akryyli

Uudet yksiväriset 85 €
Uudet ranskalaiset tai vastaava 95 €
Kynsienhuolto yksiväriset 80 €
Kynsien huolto ranskalainen tai geelilakkauksella 90 €
1 kynnen fiksi 15 €
Kynsikoristeet kpl 1 €

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien kestotaivutus, sisältää värjäyksen 65 €
Ripsien ja kulmien värjäys 32 €
Ripsien värjäys 18 €
Kulmien värjäys, sisältää muotoilun 22 €
Kulmien muotoilu 15 €
UUSI klassinen Ripsipidennys/tuuhennus 110 €
Käytämme JB-Lashes tuotteita.
Ripsihuolto, klassinen, 60min 55 €
Ripsihuolto, klassinen, 90min 77 €
Ripsifiksi, klassinen, 30min 30 €

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on kulmakarvojen (3D- eli karvatekniikka Nanoneulalla) sekä ripsien ja huulten rajojen pitkäkestoista korostamista.
Lue lisää

Kulmat 3D karvatekniikalla 390 €
Silmän rajaus, ylä- ja alaraja 390 €
Silmän rajaus, vain yläraja 320 €
Huulten raja 390 €
Pigmentoinnin vahvistus 280 €
2-3 vuoden kuluttua.

Uusiin pigmentointeihin kuuluu kaksi käyntikertaa.

Sokerointi tai vahaus

Sääret 29 €
Sääret ja reidet 60 €
Käsivarret 25 €
Bikiniraja 20 €
Huuli, leuka-alue 15 €
Kulmat tai nenäkarvat 15 €
Kainalot 15 €
Selkä 60 €
Brasilialainen (naisille) sokerilla 62 €

Vita Liberata rusketushoidot

Koko vartalo 68 €
Koko vartalo kuorinnalla 82 €
Ylä- tai alavartalo 36 €
Ylä- tai alavartalo kuorinnalla 45 €

Muut palvelut

Juhlameikki 50 €
Häämeikki 105 €
Sisältää koemeikin.
Korvan lävistys 15 €/kpl
Sisältää korun. Huom. Palvelu saatavissa vain Perniön hoitolassamme.
Napalävistys 55 €
Sisältää ensikorun.
Aikaveloitus 15min 15 €
Aikaveloitus 30min 30 €