Diego dalla Palma Professional Diego dalla Palma Professional

Diego dalla Palma Professional

Sarjan johtotähtenä on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat "tukossa" eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti.

Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisena ja/tai ennenaikaisina juonteina.

Uuden sukupolven kosmetiikkasarjan tuotteet on ladattu täyteen arvokkaita raaka-aineita, joita käytetään erittäin puhtaassa ja vakaassa muodossa. Ideana on tarjota juuri niitä aineita, joita iho tarvitsee pystyäkseen optimaaliseen toimintaan.

Hjeronymus
Hjeronymus

Hjeronymus

Hjeronymus-hoito on syvävaikutteinen kemiallinen ihonpuhdistus, joka parantaa ihon epäpuhtauksia ja verenkiertoa.

Hoitomenetelmä ja kotihoitotuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille ja erikoisesti akneihosta kärsiville. Ihon paraneminen alkaa ja ihon kunto kohenee. Hoidossa käytetään yhdistettä, joka pehmittää talitukkeumia ja miliumeja, pienentää huokosten kokoa, irrottaa ihoon kertyneitä epäpuhtauksia sekä raikastaa ihoa. Hoidon jälkeen on hyvä välttää auringonottoa kolme vuorokautta.

Hoitoa suositellaan toistettavan sarjahoitona.

RVB LAB The make up RVB LAB The make up

RVB LAB The make up

diego dalla palma milano asiantuntijoiden sekä meikkitiimin luovasta ja intohimoisesta yhteistyöstä on syntynyt meikkilinja jossa ihonhoitomaailman tarpeet ja diego dalla palma milanon visio yhdistyvät.

Korkealaatuiset tuotteet parhailla koostumuksilla luovat tuloksia, jotka ovat vertaansa vailla.

Linja koostuu tärkeimmistä, keskitetyistä tuotteista ja muodikkaiden värien paleteista joilla saavutetaan ilme jokaiseen hetkeen ja tarkoitukseen. Kaikkein yksinkertaisimmasta aina ammattimaisen tarkkaan saakka.